Κατασκευή συνδέσεων Jinan & εμπορική Co., ΕΠΕ

 

                                       Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΕΣΑ

Αρχική Σελίδα

Jinan Link Manufacture & Trading Co.,ltd

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας CNC Machine Router για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας CNC Machine Router για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Όσον αφορά cnc το δρομολογητή LXG1212 με εγκαταστήστε τη θέτοντας εργασία πολύ που λεπτό .i θα διατάξει ένα καθορισμένο cnc λέιζερ από σας στο κοντινό μέλλον, ευχαριστίες

—— Ιουλιανός

επιθυμητός για να σας ενημερώσω ότι ο δρομολογητής έφθασε σήμερα και έχω έτοιμος να τον τρέξω. θα πάρω το πρώτο πρόγραμμα δοκιμής μου γίνοντα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου

—— David

Είμαι Online Chat Now

Jinan Link Manufacture & Trading Co.,ltd

1 2
Jinan Link Manufacture & Trading Co.,ltd Jinan Link Manufacture & Trading Co.,ltd
Εργοστάσιο εικόνα Εργοστάσιο εικόνα

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Σύνδεσμος
Αριθμός Υπαλλήλων : >100
Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-20000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2003
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

         Η κατασκευή συνδέσεων Jinan & η εμπορική Co., ΕΠΕ είναι ειδικευμένες στην παραγωγή CNC του εξοπλισμού ξυλουργικής και CNC του εξοπλισμού διαφήμισης λέιζερ των επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας. Η επιχείρησή μας θέτει την έρευνα και την ανάπτυξη, παραγωγή, πωλήσεις, υπηρεσίες συντήρησης συνολικά, ειδικευμένες στην κατασκευή CNC της μηχανής χάραξης ξυλουργικής, CNC μηχανή χάραξης διαφήμισης, χάραξη λέιζερ/τέμνουσα μηχανή, λέιζερ που χαρακτηρίζει τη μηχανή, μηχανή σφραγίδων λέιζερ, τέμνων εξοπλισμός σειράς σχεδιαστών υπολογιστών Και διανομή της τέμνουσας μηχανής μετάλλων πλάσματος και ούτω καθεξής.

        Τα προϊόντα μας έχουν καλύψει την ξυλουργική, τη διακόσμηση διαφημίσεων, τη λειτουργία πετρών και άλλες διάφορες βιομηχανίες. Οι μηχανές μας συνδυάζουν της υψηλής ακρίβειας, γρήγορη ταχύτητα και η αξιοπιστία συνολικά, μπορεί να χαράσει τα διάφορα τρισδιάστατα υλικά, διαμόρφωσε μια σειρά βιομηχανικών πλεονεκτημάτων μηχανών χάραξης. Η επιχείρηση θα συνεχίσει να υιοθετεί τη διεθνείς προηγμένες τεχνολογία παραγωγής και τις διαδικασίες παραγωγής, την ανάπτυξη και την παραγωγή υψηλού - ποιότητα, αναλογία υψηλών τιμών του εξοπλισμού αριθμητικού ελέγχου, που συνεχίζει να δημιουργεί τη μέγιστη αξία για τους πελάτες.

        Η επιχείρηση συνδέσεων παίρνει το «ποιότητα, ακεραιότητα, καινοτομία, πνεύμα υπηρεσιών», εμμείνετε πάντα στις απαιτήσεις πελατών όπως ο οδηγός, αυτό χαιρετίστηκε καλά από σχεδόν όλους τους πελάτες με το υψηλής ποιότητας προϊόν του και την καλή υπηρεσία μεταπωλήσεων.

Στοιχεία επικοινωνίας
Jinan Link Manufacture & Trading Co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs.

Τηλ.:: 86-86-8203-5887

Φαξ: 86-86-8203-5886

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)